Brow Volumizing Tinted Fiber Gel

Brow Volumizing Tinted Fiber Gel

Onze volume-intensieve vezelgel vormt en vult moeiteloos de wenkbrauwen en creëert weelderige dikke brows. Perfect voor dunne of slecht gevormde brows, die een NATUURLIJKE, VOLLEDIGE BROW IN EEN PAAR SECONDEN willen! Deze vitamine-verrijkte formule conditioneert je wenkbrauwen en zorgt voor een zachte, natuurlijke finish.

Waterproof, zweetproof en longlasting zodat uw wenkbrauwen de hele dag in perfect vorm blijven.

VERKOOPPRIJS €27,-

Magic brow lift

Creëer direct een Virtual Brow Lift om je wenkbrauwen te framen en je make-up af te werken!

Het HIGHLIGHTER-uiteinde werkt met elke huidtint en wordt aangebracht onder de arch, het bepaalt en tilt de staart van de wenkbrauw op voor een onmiddellijke, virtuele wenkbrauwlift. De illusie trekt licht naar het gebied en geeft de illusie van een lift van de ogen, die er meteen fris en wakker uitzien.

Het einde van de CONCEALER bedekt onvolkomenheden en verheldert de ongewenste donkere binnenhoeken van de ogen. Concealer kan ook worden gebruikt op de top van je wenkbrauwen of de buitenste boog om de vorm echt uit te lichten.

Meng de HIGHLIGHTER en CONCEALER voorzichtig in de huid met de EYE SMUDGE BRUSH van Chelsea Beautique. Markeerstiften en Concealer-tinten zijn ontworpen voor alle huidtinten en onze zachte romige formule zorgt voor een naadloze vermenging.

VERKOOPPRIJS €23,-

Eye Smudge Penseel

Onze special ontworpen eye smudge penseel is een perfect maatje voor de magic brow lift met dit penseel vervaag je de concealer tot een egaal geheel.

VERKOOPPRIJS €21,-

Brow kit

brow kit in diverse kleuren leverbaar bruin, donker bruin, cheatnut naturel, stone,

Deze eenvoudig te gebruiken kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om perfect gevormde, super glamoureuze wenkbrauwen te krijgen in seconden. Onze professionele semi-permanente poeders zijn superhoog in pigmentatie, glijden over de huid en hechten gemakkelijk op zowel het haar als de huid. Eenvoudig in een kwestie van seconden thuis toepassen.

  • Smudge-proof
  • Water- en zweetbestendig
  • Gaat de hele dag mee
  • U ziet er meteen jaren jonger uit!

VERKOOPPRIJS €54,-

Magic Brow kit

Magic Brow Kit

Duo Highlighter & Concealer Pencil om een mooi liftend effect te creëren EYE SMUDGE BRUSH
Naturel BROW GEL
Om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te behouden de gehele dag BROW DUO BRUSH

VERKOOPPRIJS €54,-