Met de Henna Brows (Brazilian Henna Brows) tinten wij niet enkel uw haartjes maar ook uw huid. Hiermee creëer je direct een volle en sprekende wenkbrauw die tot zeker drie weken (soms langer) perfect zichtbaar is.


Brownshaping

Wij staan voor perfecte wenkbrauwen voor iedereen, man/vrouw, jong en oud. Wenkbrauwen geven karakter in het gezicht, het maakt je make up look 100% af en in combinatie met perfecte wimpers tover je jezelf om met dé perfecte look.

Brow plan

Samen met onze klant stellen wij het Brow plan op, hiermee kunnen wij zorgen dat uw natuurlijke wenkbrauw weer terug komt in zijn vorm die passend bij uw gezicht is.

 

Wij hebben meerdere oplossingen en behandelingen voor de brows! Samen met u kijken wij welke wenkbrauw behandeling geschikt is voor u en wat er op dit moment het beste bij u past.

 

Henna brows

Met de Henna Brows ( Brazilian Henna Brows ) tinten wij niet enkel uw haartjes maar ook uw huid, hiermee creëer je direct een volle en sprekende wenkbrauw die tot zeker 3 weken (soms langer) perfect zichtbaar is.Voordelen van Henna Brow:

  • Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur
  • Duurzame, natuurlijke kleuring.
  • Veilig en effectief

 

Nazorg:

  • 24 uur niet nat maken, niet reinigen
  • Hoe meer u zelf aan uw wenkbrauwen komt hoe sneller de tint van de huid vervaagt

 

* Het kan voorkomen dat er een Henna allergie optreedt, dit gebeurt zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager.

Gebeurt dit toch, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Die zal u een zalf voorschrijven waardoor de irritatie snel zal afnemen.