Mijn naam is Floor Mosselaar. Ik heb twee volwassen dochters, een man, drie honden en een kat. Het is hier altijd reuze gezellig in huis.

Sinds 2008 heb ik een nagelstudio aan huis. Tussendoor heb ik mijn salon ook wel gevestigd gehad in een winkelstraat maar al snel begon ik de gemoedelijke sfeer (die ik erg belangrijk vind) te missen. We zijn toen op zoek gegaan naar een huis met een werkruimte. Die hebben we gevonden aan het Hoendiep 300 waar we nu gevestigd zijn. Het bevalt ons zeer goed. Het is makkelijk te bereiken en we hebben veel parkeerruimte. Dat vinden onze klanten erg prettig.

Naast gedrevenheid en passie doe ik mijn werk met plezier. Inmiddels heb ik een aantal jaren van ervaring opgebouwd.

Inmiddels heb ik mijn salon uitgebreid tot beautysalon. De behandelingen die er voor ons bij zijn gekomen zijn:

Wimper Extensions One by One, 2D en Russian. Lash Volume Lift, Semi Permanente mascara, wenkbrauw epileren en verven en Henna Brow.

Lia Venema

Telefoniste

Mijn naam is Lia Venema ik woon naast Floor aan het Hoendiep. Het is er erg gezellig. Al jaren laat ik mijn nagels verzorgen door Floor en ik vind de sfeer fantastisch. Dus toen Floor mij vroeg om voor haar gastvrouw en telefoniste te zijn zei ik direct ja. Wanneer jullie bellen met Beauty By Florence is de kans groot dat jullie mij aan de telefoon krijgen. Ook zal ik jullie met veel plezier voorzien van een lekker kopje Nespresso koffie of thee.