PMU is de afkorting voor permanente make-up. Wij creëren graag in samenwerking met u de perfecte wenkbrauw die past bij de vorm van uw gezicht.

 

Waarom kiezen voor Permanente make-up?

Permanente make-up brengt u veel gemak. U hoeft zelf niet meer te modeleren en verven enz. Dit scheelt u veel tijd iedere ochtend. Maar ook na sport en zwemmen bijv.

Verder ziet het er altijd verzorgd uit en zullen ze u complimenteren op een jong en frisse uitstraling is de ervaring van de dames die u zijn voor gegaan.

 

Wat mag u verwachten?

Ik ben gediplomeerd. En werk Hygiënisch volgens de normen van de GGD en ik ben in het bezit van een GGD licentie. Je kunt de salon daarom ook terugvinden op de GGD lijst waar alle salons op staan die goedgekeurd zijn. Ik werk met het beste apparatuur en de veiligste pigmenten. De pigmenten waar ik mee werk zijn vrij van ijzeroxide en zware metalen. Dit is belangrijk omdat deze ingrediënten erg slecht zijn voor je lichaam en een andere kleur helen dan de uitgekozen kleur.

Ik heb veel kennis en wil die kennis wil ik graag inzetten om zo het beste resultaat te behalen.

 

Met welk product werk ik?

Het merk waar ik mee werk heet Swiss Color. Het is een schitterend merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid, intense research en ondersteuning. Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend, voor perfectie én hoge standaarden.

 

permanente make-up tattoo groningenHoe ga ik te werk?

We beginnen altijd met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek gaan we uw wensen, uw gegevens en de risico’s met behulp van een toestemmingsformulier controleren en vast leggen. Dit is belangrijk voor u en voor mij als bedrijf zo weet ik wat we hebben afgesproken en kunnen misverstanden voorkomen worden.

 

Doet het pijn?

Permanente make-up is niet geheel pijnloos. U kunt bij u huisarts een verdovingscrème bestellen (Emla). Vaak blijkt het niet nodig

 

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Het is zeker niet zoals bij tatoeages dat het permanent in de huid blijft. Dit heeft te maken met het feit dat permanente make-up in een andere huidlaag wordt gezet dan een tatoeage. Dus minder diep. Het pigment raakt hierdoor niet ingekapseld en zal met de tijd vervagen. Hoe lang pmu blijft zitten heeft te maken met verschillende factoren:

Huidtype, zon, peeling, product gebruik zoals wenkbrauw verf, henna en de snelheid van de natuurlijke celdeling hebben allemaal invloed.

Gemiddeld zal het mooi blijven tussen de 1,5 tot 2 jaar dan zal het gaan vervagen en kun je een afspraak maken om het bij te werken. Doordat alles dan al is getekend en wij al uw gegevens al hebben zal deze behandeling korter duren en ook voordeliger zijn. Bekijk onze prijslijst

 

De mogelijkheden van permanente make-up

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Ik werk met 2 technieken hairstroke en poeder techniek tijdens het intakegesprek kunnen we samen bepalen wat het beste bij u en uw huid past.

 

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij eyeliners wordt tussen de wimpertjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en vollere oogopslag. Zo kunnen ook te kleine of te grote ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen,

 

permanente make-up aanbrengen tattoo groningenDe behandeling

Eerst tekenen wij de wenkbrauw. Na uw goedkeuring pigmenteer ik de wenkbrauwen. Na de behandeling krijgt u van mij een crème mee waarmee u uw wenkbrauwen kunt verzorgen (voor een goede heling). Wat u in deze 6-8 weken kunt verwachten wordt u uitgelegd en krijgt u van ons mee op schrift.  Mocht u na de behandeling vragen of klachten hebben kunt u ons bellen of mailen. Daar waar ik kan zal ik u altijd adviseren. Tussen de 6-8 weken plannen wij een nieuwe afspraak tijdens deze behandeling kijken we samen hoe de eerste behandeling is geheeld en zullen we daar waar nodig is bijwerken of donkerder maken. Deze tweede behandeling zit bij de prijs in.

 

Na de behandeling adviseren wij u dit mooie resultaat zo goed mogelijk te behandelen met een dag dagcreme die verzorgd en beschermd tegen de schadelijke uv stralen.

Rijke dagcrème met UVA / UVB-bescherming en vitamine C. DMS®-preparaten geven de huid veel vocht en zorgen voor een gezonde huidbalans. De huid voelt zacht en glad aan. Daarnaast zorgt de combinatie van hoogwaardig hyaluronzuur en matrixyl dat de huid strakker trekt en ziet de huid er direct egaler en steviger uit.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

  • UV-bescherming tegen zonnestralen
  • DMS-basis als emulgatorvrije crème-basis met huidachtige structuur om het vocht te verhogen.
  • Combinatie van hyaluronzuur als vochtinbrengende crème
  • CAS-systeem van matrixyl, proline en lysine om de collageensynthese te verbeteren
  • Vitamine C als hoog gedoseerde antioxidant om vrije radicalen te binden

HUIDTYPE Geschikt voor een gecombineerde huid, droge huid en rijpere huid.

Ons product is uitermate geschikt bevat 30 spm is dierproef vrij.

 

Prijzen permanente make-up

Wenkbrauw poeder techniek (incl. intake en 1x bijwerken) € 325,00
Wenkbrauw hairstroke (incl. intake en 1x bijwerken) € 325,00
Eyeliner basis boven en onder (incl. intake en 1x bijwerken) € 295,00
Eyeliner basis onder (incl. intake en 1x bijwerken) € 150,00
Eyeliner basis boven (incl intake en 1x bijwerken) € 175,00