Wij werken in de salon middels het One by One systeem. Er bestaan verschillende soorten wimperextensions, want niet bij iedereen passen dezelfde wimpers. Wij werken met een goede kwaliteit wimpers waardoor we een mooie natuurlijke look kunnen creëren. Je wimpers zullen niet afbreken als je wimperextensions laat zetten. Wanneer je bij ons een afspraak maakt, bij een van onze wimperstylistes worden er een aantal vragen gesteld.

  • Welke wimperdichtheid wil je?
  • Welke lengte? 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm of 14mm.
  • Welke krul? Hoe steiler de helling hoe sterker het effect.

Na deze vragen kunnen wij een tijd aangeven hoe lang het gaat duren en of er meer kosten zijn. Wij adviseren niet om hele dikke en volle wimpers te laten zetten als je vrij fragiele wimpers hebt. Dat is te kwetsbaar!

Wimperextensions zijn heel iets anders dan nepwimpers die je er gewoon opplakt met lijm. De wimperextensions One By One zijn met de hand tussen je eigen wimpers in gezet. Hoe langer de extensions, hoe meer wimpers je nodig hebt. Hele lange wimpers lijken meer te verspreiden waardoor ze minder vol kunnen lijken dan je eigen wimpers.

Je kunt het beste rustig aan doen nadat je je extensions hebt laten zetten. Kijk in de eerste 12 uur uit met zweten, huilen en je gezicht wassen. Dit zodat de lijm optimaal kan drogen en zo voorkom je dus dat ze snel zullen loslaten. Ook kan de lijm anders in je ogen terecht komen en dat kan voor irritaties en roodheid zorgen. Je hebt geen mascara nodig wanneer je wimperextensions draagt. Breng geen mascara op je wimperextensions aan, ze kunnen de wimperextensions beschadigen.

 

Dagelijks onderhouden van je wimpers

Je wimpers kunnen tijdens je slaap ‘warrig’ worden waardoor het er heel rommelig uitziet. Het is dus belangrijk dat als je wakker wordt je met een schone mascaraborstel je wimpers kamt. Het is ook gebruikelijk om je wimpers te kammen als je onder de douche vandaan komt en aan het einde van de dag.
Als je aan wimperextensions gewend bent geraakt dan zullen je eigen wimpers veel korter lijken wanneer je ze verwijdert.